keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Energialeikkaus - saksien energiaa

Energialeikkaus on hiusten rentouttavaa tasapainoittamista, joka samalla käynnistää myös kehon puhdistumisprosessin. Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päänhieronnalla ja leikkaus voidaan suorittaa ainoastaan saksilla, veistä ja ohennussaksia ei käytetä, sillä leikkauksen on tarkoitus olla mahdollisimman ehyt. Se on hyvin selkeä ja puhdas, tekninen leikkaus, jossa leikkauksen linjat ovat yhdisteltyjä eli jyrkkiä kulmia vältetään leikkauksessa. Energialeikkaus ottaa erityisesti huomioon:

  • kuinka hiukset asettuvat luonnollisesti
  • pyörteet ja kasvusuunnat
  • hiusten liikkeen, liikkuvuuden ja rakenteen
  • energian virtauksen

Energialeikkauksella hiukset "sädekehäksi" pääsi ympärille

Hiuksia ei föönata kuivaksi vaan ne kuivuvat energialeikkauksen aikana luonnostaan. Leikkauksen jälkeen hiukset ovat ilmavat ja tuuheat sekä asettuvat omaan luonnolliseen muotoonsa. Näin ollen leikkaus pysyy hyvin muodossaan ja hius on helposti muotoiltavissa, jolloin hiusten leikkausvälikin voi olla pidempi. Tämän energiakäsittelyn jälkeen on hyvä nauttia runsaasti vettä, jotta kuona-aineet pääsevät poistumaan elimistöstä.

Nauti 1,5h-2h hieronnasta ja kehon energioita tasapainottavasta leikkauksesta, kun kaipaat arjen luksusta ja helppo hoitoiset hiukset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti